Vanwege 2e Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten. Bestellingen worden dinsdag 21 mei verzonden.

Shop nu online! Bestellingen worden bij u thuis bezorgd door DPD of onze eigen bezorgdienst.

Search

Eetkamerstoelen

De juiste eetkamerstoel kan de look en feel van uw eethoek compleet veranderen. Er zijn echter ook een aantal praktische aspecten die uw aandacht verdienen wanneer u op zoek gaat naar geschikte eetkamer stoelen. Zo dient u rekening te houden met de hoogte van de zitting ten opzichte van de eettafel, alsmede met eventuele armleuningen. Ook is het goed om vooraf te bekijken hoeveel eetkamerstoelen u nodig heeft en hoeveel ruimte u per eetstoel moet rekenen om te zorgen dat iedereen comfortabel aan tafel kan zitten. Laat u inspireren door de indrukwekkende collectie Gispen eetkamerstoelen bij Gispen Classics & Today!

Toont alle 9 resultaten

Ons aanbod Gispen eetkamerstoelen

Als officieel dealer van Gispen biedt Gispen Classics & Today u een uitgebreid assortiment Gispen eetkamerstoelen. U heeft de keuze uit een breed scala aan Gispen Classic en Gispen Today modellen, zowel met als zonder armleuning. Vrijwel alle Gispen eetkamerstoelen kunnen worden uitgevoerd in verschillende stof- en leersoorten, welke in een breed scala aan kleuren beschikbaar zijn. Raadpleeg de staalkaarten in de productomschrijving van uw stoel naar keuze om de mogelijkheden te bekijken, of kom langs bij onze showroom.

Een Gispen eetkamerstoel kopen

Een set nieuwe Gispen eetkamerstoelen bestelt u heel gemakkelijk online, via de webshop van Gispen Classics & Today. We maken dan een afspraak voor de levering van uw bestelling, welke door onze eigen meubelbezorgdienst zal worden uitgevoerd. Twijfelt u over welke Gispen eetkamerstoelen het beste bij uw eettafel passen? Of wilt u graag even proefzitten alvorens u de knoop doorhakt? Kom dan eens langs bij onze showroom in Ermelo. Hier kunt u op uw gemak onze Gispen eetkamerstoelen uitproberen en u door ons van een deskundig advies laten voorzien. Indien u vragen heeft kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0341 – 552570 en per mail via info@gispenclassicstoday.nl.