2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Shop nu online! Bestellingen worden bij u thuis bezorgd door PostNL of onze eigen bezorgdienst.

Eettafels

De eettafel is in veel huishoudens de plek waar alles en iedereen samenkomt. Het is de plek voor avondmaaltijden, zondagse ontbijtjes, huiswerkuurtjes en theepauzes, de plek voor serieuze en minder serieuze gesprekken. Het Dutch Design label Gispen biedt voor elk interieur een stijlvolle eettafel. Neem op uw gemak een kijkje in het aanbod Gispen eettafels van Gispen Classics & Today!

Toont alle 5 resultaten

Ons aanbod Gispen eettafels

Gispen creëert omgevingen die ontworpen zijn om een positieve invloed te hebben op mensen. Gispen eettafels zijn hier geen uitzondering op! Als officieel dealer van Gispen leveren wij diverse Gispen eettafels, waaronder ook modellen uit de Gispen Today collectie. De meeste Gispen eettafels zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Sommige modellen bieden tevens meerdere mogelijkheden met betrekking tot de kleur van het tafelblad. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor bijpassende Gispen eetkamerstoelen. We adviseren om altijd goed te kijken naar de zithoogte van uw eettafel ten opzichte van de tafelhoogte, zodat iedereen comfortabel kan tafelen.

Neem ook eens een kijkje in onze collectie Gispen verlichting! Hier treft u onder andere mooie hanglampen aan, welke zeker niet zullen misstaan boven uw eettafel.

Een Gispen eettafel kopen

Bij Gispen Classics & Today kunt u eenvoudig en snel uw nieuwe Gispen eettafel online bestellen. U kunt hiervoor veilig betalen via de betaalmethode van uw voorkeur. De meeste grote Gispen meubelen worden door onze eigen meubelbezorgdienst geleverd; we maken in overleg een bezorgafspraak met u. Wilt u onze collectie Gispen eettafels liever eerst even van dichtbij bekijken alvorens u een keuze maakt? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom! Wij zijn gevestigd in Ermelo, centraal gelegen in het land. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot onze Gispen meubels, dan kunt u ons ook even bellen of mailen. De medewerkers van onze klantenservice staan u graag te woord.