2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Shop nu online! Bestellingen worden bij u thuis bezorgd door PostNL of onze eigen bezorgdienst.

Search

Hockers

Een hocker is de ideale aanvulling op uw bank of fauteuil. Het biedt u de mogelijkheid om lekker languit te liggen of even uw voeten omhoog te doen na een vermoeiende dag. En doordat een hocker losstaat, kunt u dit kleine meubelstuk ook gemakkelijk verplaatsen of extra zitruimte creëren als u bezoek heeft. Bent u op zoek naar een mooie hocker om te combineren met uw Gispen bank of Gispen fauteuil? Dan bent u bij Gispen Classics Today aan het goede adres.

Toont alle 3 resultaten

Ons aanbod Gispen hockers

Bij Gispen Classics & Today treft u diverse Gispen hockers aan, vervaardigd uit de verchroomde of poedercoated buisframes die zo kenmerkend zijn voor de ontwerpen van Gispen. Deze hockers passen perfect bij bijvoorbeeld de Gispen 407 en Gispen 405 fauteuils of de Gispen 441 bank. Maar ze zullen ook zeker niet misstaan bij andere banken en fauteuils. Als officieel dealer van de Gispen Classics en Gispen Today collecties, bieden wij u bovendien de meeste mogelijkheden op het gebied van bekleding. Afhankelijk van het model hocker dat u kiest, heeft u de keuze uit diverse stof- en leersoorten, welke in vele verschillende kleuren kunnen worden uitgevoerd.

Neem ook eens een kijkje in onze collectie Gispen bijzettafels!

Een Gispen hocker kopen

Een Gispen hocker bestelt u heel gemakkelijk online, in de webwinkel van Gispen Classics & Today. U kunt daarbij meteen het gewenste soort bekleding en het kleurnummer invoeren. De staalkaarten met de stof- en kleuropties zijn te vinden in de productbeschrijving. Aangezien de kleuren op uw scherm soms wat kunnen afwijken, kunnen we het ons echter ook goed voorstellen als u de mogelijkheden liever in het echt wilt bekijken. En dat is geen enkel probleem! Kom gerust eens langs bij onze showroom in Ermelo, centraal gelegen in het land. Hier kunt u uiteraard ook de overige meubels uit de Gispen Classics en Gispen Today collecties bewonderen.