2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Shop nu online! Bestellingen worden bij u thuis bezorgd door PostNL of onze eigen bezorgdienst.

Search

Onderdelen

Wanneer u investeert in designmeubilair, dan wilt u daar vanzelfsprekend zo lang mogelijk plezier aan beleven. Maar meubels worden in de meeste huishoudens nu eenmaal intensief gebruikt, wat in de loop der jaren kan leiden tot slijtage en kleine beschadigingen. Dat betekent echter niet dat u dan meteen een compleet nieuw meubel hoeft te kopen. Vaak kunt u gebruiksschade eenvoudig zelf herstellen door een onderdeel te vervangen. Dat is vele malen goedkoper en zorgt ervoor dat de levensduur van uw designmeubel verlengd wordt. Bent u op zoek naar Gispen meubelonderdelen, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Ons aanbod Gispen meubelonderdelen

Als officieel dealer van Dutch Originals, Gispen Classics en Gispen Today leveren wij naast Gispen meubelen ook diverse onderdelen voor Gispen meubelen. Hierbij kunt u denken aan glasplaten voor tafels en armleggers voor stoelen. We hebben Gispen meubel onderdelen voor diverse modellen uit zowel de Gispen Classics als de Gispen Today series. Daarnaast leveren wij diverse vloerglijders, de ideale oplossing om uw vloer te beschermen tegen krassen en andere beschadigingen door schuivende stoelpoten.

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor een Gispen meubel maar kunt u het niet vinden? Neem dan even contact met ons op, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Gispen meubelonderdelen kopen

Alle Gispen meubelonderdelen uit ons assortiment zijn eenvoudig online te bestellen. Daarbij bent u altijd verzekerd van een veilige transactie en verzending. Heeft u een Gispen meubel dat gerepareerd, hersteld of opnieuw bekleed moet worden? Ook dan bent u bij Gispen Classics & Today aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen stoffeerderij en meubelmakerij en niet te vergeten over een team van ervaren vakmensen. Vraag gerust naar meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen op nummer 0341 – 552570 of een mailtje sturen naar info@gispenclassicstoday.nl.