2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Shop nu online! Bestellingen worden bij u thuis bezorgd door PostNL of onze eigen bezorgdienst.

Armleggers voor stoelen

Zelfs hoogwaardige designerstoelen zijn op den duur onderhevig aan slijtage. Stoelen zijn immers meubelen die vaak zeer intensief gebruikt worden. Zijn de armleggers van uw Gispen stoelen aan vervanging toe? Bij Gispen Classics & Today bestelt u gewoon nieuwe exemplaren, welke u eenvoudig zelf kunt bevestigen. Op die manier kunt u niet alleen een hoop geld besparen, maar ook de levensduur van uw stoelen aanzienlijk verlengen. Met een paar nieuwe armleggers heeft u nog jarenlang plezier van uw mooie Gispen stoelen!

Toont alle 9 resultaten

Ons aanbod Gispen armleggers

Gispen Classics & Today is officieel dealer van Dutch Originals, Gispen Classics en Gispen Today. Naast een schitterend assortiment met Gispen meubels hebben wij ook een collectie Gispen meubelonderdelen. Daar treft u diverse metalen bevestigingsplaten en vervangende armleggers voor Gispen stoelen aan. Deze zijn beschikbaar voor zowel eetkamerstoelen als fauteuils. In de productomschrijvingen kunt u zien voor welke modellen de armleggers geschikt zijn. Kunt u de juiste armleggers voor uw Gispen stoel niet vinden? Neem gerust even contact met ons op, we kijken graag of we iets voor u kunnen betekenen.

Armleggers voor Gispen stoelen kopen

Alle armleggers voor Gispen stoelen zijn gemakkelijk online te bestellen. Daarbij bent u verzekerd van een veilige transactie en een betrouwbare levering. U bent vanzelfsprekend ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom, welke centraal in Nederland is gelegen. Komt u ergens niet uit maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? U kunt ons altijd even bellen of mailen; de medewerkers van onze klantenservice helpen u graag verder. Mocht ook de bekleding van uw Gispen stoel aan vervanging toe zijn, dan kunt u eveneens bij ons terecht. Wij hebben namelijk een eigen stoffeerderij en meubelmakerij, waar wij uw stoelen opnieuw kunnen stofferen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!