2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Shop nu online! Bestellingen worden bij u thuis bezorgd door PostNL of onze eigen bezorgdienst.

Glasplaten voor tafels

Glazen salontafels en bijzettafels zijn bijzonder populair in vele interieurstijlen. Ze zijn stijlvol, eenvoudig te reinigen en kunnen een kleinere woonkamer ruimtelijker laten ogen. Maar omdat dit soort tafels vaak intensief gebruikt worden, kan het zijn dat de glasplaat op een gegeven moment aan vervanging toe is. Bijvoorbeeld omdat het glas dof is geworden door het ontstaan van krassen, of doordat er andere beschadigingen zijn opgetreden. Gispen Classics & Today biedt daarom diverse glasplaten voor Gispen tafels, welke eenvoudig los te bestellen zijn.

Toont alle 2 resultaten

Ons aanbod Gispen glasplaten

Als officieel dealer van Dutch Originals, Gispen Classics en Gispen Today leveren wij voor diverse tafelmodellen losse glasplaten. Dit biedt u de mogelijkheid om zelf de beschadigde glasplaat te vervangen, zonder dat u meteen een compleet nieuwe salontafel of bijzettafel hoeft aan te schaffen. Het vervangen van de glasplaat bespaart u niet alleen onnodige uitgaven; het is een duurzame oplossing die ervoor zorgt dat u de levensduur van uw Gispen tafel met vele jaren kunt verlengen. In de productomschrijving kunt u terugvinden voor welke modellen de glasplaten gebruikt kunnen worden.

Naast losse glasplaten voor tafels leveren wij nog meer Gispen onderdelen, waaronder armleggers voor stoelen. Ook hebben we een ruime collectie vloerglijders om aan de onderzijde van stoelpoten te bevestigen en te voorkomen dat uw vloer beschadigt.

Een Gispen glasplaat voor uw tafel kopen

Een nieuwe glasplaat voor uw Gispen tafel bestelt u bij Gispen Classics & Today heel gemakkelijk online. U betaalt veilig via de betaalmethode van uw voorkeur en wij zorgen ervoor dat uw bestelling netjes verpakt en verzonden wordt. Komt u ergens niet uit? U bent van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Ermelo. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen of mailen als u vragen heeft. Onze medewerkers helpen u graag verder!