2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Shop nu online! Bestellingen worden bij u thuis bezorgd door PostNL of onze eigen bezorgdienst.

Search

Vloerglijders voor stoelen

Stoelen die vaak verschoven worden kunnen uw vloer beschadigen, evenals zwaardere meubels. Gelukkig kunt u dit gemakkelijk voorkomen door meubelpoten aan de onderzijde te voorzien van vloerglijders. Bij Gispen Classics & Today treft u een ruime collectie met Gispen vloerglijders aan, welke u eenvoudig online kunt bestellen.

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Ons aanbod Gispen vloerglijders

Gispen Classics & Today is officieel dealer van Gispen meubelen en biedt u ook de mogelijkheid verschillende onderdelen los te bestellen voor de meubels die wij leveren. In ons assortiment Gispen vloerglijders vindt u diverse vloerglijders, waaronder viltglijders (ook wel viltdopjes genoemd) voor onder andere Gispen eetkamerstoelenbanken en bijzettafels. Deze kunnen eenvoudig aan de onderzijde van uw Gispen meubels bevestigd worden om het ontstaan van krassen en deuken in harde vloer te voorkomen. Heeft u een tapijtvloer of meubels die op een vloerkleed staan? Dan adviseren wij om glijnagels te gebruiken in plaats van viltglijders. In de productomschrijving kunt u terugvinden voor welke modellen de betreffende vloerglijders gebruikt kunnen worden.

Voor het behoud van zowel uw vloer als uw meubilair raden wij aan om versleten vloerglijders tijdig te vervangen door nieuwe exemplaren.

Gispen vloerglijders kopen

Het maakt niet uit of u vloerglijders wilt meebestellen met uw nieuwe Gispen meubels of dat u ze los aanschaft; bij Gispen Classics & Today bent u altijd verzekerd van een uitstekende service. Komt u ergens niet uit? Of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies met betrekking tot de aanschaf van Gispen meubilair? Bel ons gerust op telefoonnummer 0341 – 552570 of stuur een mailtje naar info@gispenclassicstoday.nl. We staan u graag te woord! Mocht u benieuwd zijn naar ons assortiment Gispen meubels dan bent u vanzelfsprekend ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Ermelo. Hier kunt u op uw gemak de collecties van dichtbij bekijken.