Vanwege 2e Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten. Bestellingen worden dinsdag 21 mei verzonden.

Shop nu online! Bestellingen worden bij u thuis bezorgd door DPD of onze eigen bezorgdienst.

Search
Een kleine uitleg

Over ons

Gispen Classics & Today is een onderdeel van:

Klaver Modern Wonen

al meer dan 30 jaar een familie bedrijf met passie voor designmeubels.

Welkom in de webshop van Gispen Classics en Today. Deze webshop is een onderdeel van Klaver Modern Wonen; een familie bedrijf waar u terecht kunt voor het kopen van tweedehands hergestoffeerde designmeubels, nieuw meubelen van Dutch Originals en Artifort en verlichting van merken als Steinhauer, Trio en High light. Ook stofferen wij (antieke) meubels, auto’s, campers, caravans en boten. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor het restaureren van (antieke) houten meubels, spuitwerk en maatwerk houten meubels.

Sinds 2015 zijn wij dealer van Dutch Originals. Gispen Classics en Gispen Today zijn de twee collecties waaronder Dutch Originals hun producten voeren. In de Gispen Classics collectie vindt u meubels ontworpen door W.H. Gispen. Als exponent van het modernisme groeide W.H. Gispen uit tot een van Nederlands succesvolste industrieel ontwerpers. Ook hedendaagse designers prijzen de ongekende functionaliteit van de ontwerpen die Gispen in de jaren dertig van de vorige eeuw aan zijn tekentafel ontwikkelde.

Veel van zijn succesvolle ontwerpen zijn opgenomen in de collectie van Gispen Classics, en daardoor ook voor de hedendaagse designliefhebber bereikbaar. In de collectie zijn ook klassieke ontwerpen van tijdgenoten van Gispen opgenomen, zoals Gebroeders de Wit en Paul Schuitema. De ontwerpen vallen op door eenvoud in vorm gecombineerd met ongekend zitcomfort.

Onder de titel Gispen Today introduceert Dutch Originals een collectie moderne ontwerpen die opvallen door hun ruimtelijkheid en elegantie. Gispen Today is een collectie hedendaagse meubelen van onder andere Nederlandse topontwerper Richard Hutten. Hij zet de rijke ontwerptraditie voort van W.H. Gispen, beroemd exponent van het modernisme in Nederland. Dit resulteert in eigentijdse versies van modellen als de 412 (Richard Hutten).