Vanwege 2e Pinksterdag zijn wij maandag 20 mei 2024 gesloten. Bestellingen worden dinsdag 21 mei verzonden.

Shop nu online! Bestellingen worden bij u thuis bezorgd door DPD of onze eigen bezorgdienst.

Search

Salontafels

Bij het inrichten of herinrichten van uw zithoek denkt u waarschijnlijk eerst aan banken en fauteuils. Het is echter niet het zitmeubilair maar de salontafel die als een soort anker in de ruimte fungeert, als een middelpunt waar u de rest van uw meubilair omheen kunt plaatsen. Gispen Classics & Today is hét adres voor stijlvolle Gispen salontafels. Deze zijn stuk voor stuk voorzien van het voor Gispen zo kenmerkende verchroomde buisframe, veelal aangevuld met een glazen tafelblad. Bekijk op uw gemak ons aanbod en laat u inspireren door de moderne eenvoud deze Dutch Design salontafels!

Toont alle 8 resultaten

Ons aanbod Gispen salontafels

Gispen Classics & Today biedt u een indrukwekkende collectie salontafels uit de Gispen Today collectie. De ontwerpen onderscheiden zich door hun simpliciteit en functionaliteit en zijn bijzonder goed te combineren met andere designklassiekers van Gispen. Een Gispen salontafel is perfect voor wie een statement wil maken, zelfs als het een non-statement is. Het maakt niet uit of u nu de voorkeur geeft aan een ronde, vierkante of rechthoekige salontafel, een compact of juist een wat groter exemplaar – we hebben voor ieder wat wils! Vrijwel alle Gispen salontafels worden standaard inclusief vloerglijders geleverd.

Als officieel Gispen dealer leveren wij overigens ook losse glasplaten voor tafels van Gispen.

Een Gispen salontafel kopen

Bestelt u een Gispen salontafel bij Gispen Classics & Today, dan bent u verzekerd van een veilige transactie en een goede service. Uw nieuwe Gispen salontafel wordt op afspraak geleverd door onze eigen meubelbezorgdienst. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom, waar u op uw gemak alle Gispen salontafels van dichtbij kunt bekijken. Voor antwoorden op uw vragen of advies kunt u ook even contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0341 – 552570 en per mail via info@gispenclassicstoday.nl.