2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Shop nu online! Bestellingen worden bij u thuis bezorgd door PostNL of onze eigen bezorgdienst.

Verlichting

De juiste verlichting in uw interieur is heel belangrijk. Niet alleen met het oog op de manier waarop u functioneert gedurende de dag, maar ook voor het creëren van de gewenste sfeer. Elke ruimte in uw interieur vraagt daarom om een bepaalde variatie in directe en indirecte verlichting. En die kunnen wij u bieden. Laat u inspireren door de Gispen lampen bij Gispen Classics & Today!

Enig resultaat

Ons aanbod Gispen lampen

Met Gispen lampen creëert u moeiteloos de juiste verlichting, voor elk moment van de dag, voor elke ruimte en voor elke toepassing. Ons familiebedrijf heeft al tientallen jaren een grote passie voor designmeubilair is sinds 2015 officieel dealer van Dutch Originals, Gispen Classics en Gispen Today. Wij bieden u een schitterende collectie Gispen lampen, welke bestaat uit Gispen hanglampen en Gispen plafonnieres. Deze worden gekenmerkt door een strakke belijning, een minimalistisch design en een focus op functionaliteit. Perfect voor boven de eettafel of in andere ruimtes van uw woning. Ook in kantoorpanden en bedrijfsruimtes zullen deze lampen zeker niet misstaan.

Een Gispen lamp kopen

Bestelt u een Gispen lamp bij Gispen Classics & Today? Dan bent u altijd verzekerd van een veilige transactie via de betaalmethode van uw voorkeur en niet te vergeten een uitstekende service. Als familiebedrijf met een passie voor designmeubilair begrijpen wij echter als geen ander dat veel van onze klanten het prettig vinden om verlichting eerst even ‘in het echt’ te bekijken. U bent dan ook van harte welkom bij onze vestiging in Ermelo, gelegen in het midden van Nederland. Hier kunt u op uw gemak de vele mogelijkheden op het gebied van Gispen verlichting bekijken. Heeft u nog vragen over ons assortiment of over uw bestelling? Bel ons dan even of stuur een mailtje naar onze klantenservice. We zijn u graag van dienst!