2e Pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden dinsdag verzonden.

Shop nu online! Bestellingen worden bij u thuis bezorgd door PostNL of onze eigen bezorgdienst.

Kapstokken

We merken het vooral wanneer de dagen weer korter worden en het weer frisser wordt. Dan komen alle warme jassen, vesten, sjaals en mutsen weer tevoorschijn. Vaak hebben we dan behoefte aan extra ruimte om deze kledingstukken op te hangen op de momenten dat we ze niet dragen. U zou natuurlijk een paar eenvoudige haakjes op kunnen hangen in de gang. Maar waarom kiest u niet voor een mooie design kapstok? Onze Gispen kapstokken zijn niet alleen praktisch en functioneel, maar vormen ook een stijlvol decoratief element in uw interieur. Ontdek de mogelijkheden bij Gispen Classics & Today!

Toont alle 8 resultaten

Ons aanbod Gispen kapstokken

Als officieel Gispen dealer bieden wij u een schitterende collectie Gispen woonaccessoires. Daar mogen Gispen kapstokken uiteraard niet in ontbreken! U heeft de keuze uit zowel wandkapstokken als staande kapstokken, leverbaar in verschillende afmetingen. Alle Gispen kapstokken zijn vervaardigd uit de buizenframes die zo kenmerkend zijn voor de ontwerpen van W.H. Gispen, uitgevoerd in hoogglans chroom of voorzien van een antraciet coating.

Een stijlvolle hal vereist, naast de mogelijkheid om jassen en tassen op te hangen, ook adequate verlichting. Neem daarom meteen even een kijkje bij onze Gispen verlichting!

Een Gispen kapstok kopen

Heeft u eenmaal een mooie Gispen kapstok in onze collectie gevonden? Bestellen is heel gemakkelijk bij Gispen Classics & Today! U kunt veilig betalen via de betaalmethode van uw voorkeur, en wij zorgen ervoor dat uw nieuwe Gispen kapstok zo spoedig mogelijk verzonden wordt. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom, centraal gelegen in het land. Hier kunt u onze indrukwekkende Gispen collecties van dichtbij bewonderen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op nummer 0341 – 552570 en per mail via info@gispenclassicstoday.nl.